Cheesecake με φρούτα

Yλικά


  • 2 φλιτζάνια (περίπου) θρυμματισμένα Κορνφλέικς
  • 1 κουταλιά της σούπας Μαργαρίνη
  • 1 φύλλο Ζελατίνη
  • 2 κουταλιές της σούπας Ζάχαρη
  • 250 γραμμάρια στραγγιστό Γιαούρτι
  • 1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
  • Φρούτα εποχΤς

Εκτέλεση


Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα κορνφλέικς με τη μαργαρίνη μέχρι να γίνουν ομοιόμορφο μίγμα. Αν το μείγμα δεν είναι αρκετά σφιχτό, προσθέτουμε κορνφλέικς. Στρώνουμε το μείγμα στον πάτο και στα πλαϊνά μιας μικρής φόρμας για τάρτα και τη βάζουμε στο ψυγείο.
Μουσκεύουμε τη ζελατίνα σε λίγο νερό, στραγγίζουμε και χτυπάμε καλά τη ζελατίνα με το μισό γιαούρτι και τη ζάχαρη. Βάζουμε το μείγμα σε σιγανή φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει καλά η ζελατίνα. Αφήνουμε το μίγμα να κρυώσει και στη συνέχεια προσθέτουμε και το υπόλοιπο γιαούρτι και βάζουμε το μίγμα στο ψυγείο για 30 περίπου λεπτά.
Χτυπήστε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί και την προσθέτουμε στο μείγμα. Απλώνουμε στη βάση της τάρτας και βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο για τρεις τουλάχιστον ώρες.
Γαρνίρουμε με φρούτα εποχής, ολόκληρα η σε μεγάλα κομμάτια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου