Απίστευτη ιστορία:Έπεσε σε κώμα και ξύπνησε... λεσβία!

Απίστευτη ιστορία:Έπεσε σε κώμα και ξύπνησε... λεσβία!Αυτό και αν είναι «κουλό»! Η 36χρονη Βίκυ Σάλμον, μητέρα δύο παιδιών, είχε «πλαγιάσει» με περισσότερους από 20 άνδρες στην ζωή της, ενώ είχε φτάσει ένα βήμα πριν τον γάμο, αφού ήταν αρραβωνιασμένη.
Μια μέρα όμως όλα άλλαξαν. Η Βίκυ βρισκόταν στο διαμέρισμα της, όταν αυτό έπιασε φωτιά με αποτέλεσμα να εισπνεύσει πολύ καπνό και να πέσει σε κώμα.
Μόλις συνήλθε είχαν αλλάξει οι… σεξουαλικές της προτιμήσεις. Αντί να χτυπάει η καρδιά της για άνδρες, διαπίστωσε ότι είχε αποκτήσει τρυφερά συναισθήματα για… γυναίκες!!!
Τον τελευταίο καιρό συζεί με μια παλιά της φίλη, την Τζούλια, η οποία ήταν ανέκαθεν λεσβία.
«Δεν είχα ποτέ ενδιαφέρον ερωτικό για άτομα του ίδιου φύλου… και ξαφνικά είμαι μία κανονική λεσβία», λέει. «Πρέπει να οφείλεται στο ατύχημα, είναι η μόνη εξήγηση που μπορώ να σκεφτώ. Θα θέλαμε να παντρευτούμε αλλά θέλουμε να δώσουμε χρόνο. Είμαστε φίλες στο παρελθόν και τώρα είμαστε ερωμένες», εξηγεί.
Η Βίκυ αποκαλύπτει ακόμα και πώς άλλαξε προτιμήσεις. «Όταν βγήκα από το νοσοκομείο έμενα στο σπίτι ενός πρώην συντρόφου μου και η Τζούλια με επισκεπτόταν. Ένιωθα πως είχα συναισθήματα για εκείνη γιατί ανυπομονούσα να τη δω. Περίπου δύο μήνες μετά, είμαστε σε ένα μπάρμπεκιου και αρχίσαμε να φιλιόμαστε. Όλοι έλεγαν πως ήταν επειδή είμαστε μεθυσμένες αλλά είχα ειλικρινή συναισθήματα για εκείνη»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου